Karan uçsuz bucaksız arazide çalışan işçilere göz atarken buranın hiç değişmediğini fark etti.
İlerde kalabalığın olduğu dikkatini çekerken oraya doğru ilerlemeye başladı.
Herkes işinin başına dönsün.
Ne oluyor burada kahya diye yüksek sesle konuştuğunda herkes korkarak işlerin başına döndüler.
Beyim işçilerden biri bayıldı ailesini bekliyoruz.
Biraz ilerlediğinde gözüne çarpan eşarpla etrafa saçılmış uzun kestane rengi saçlar dikkatini çekti.
Elindeki su şişesini açıp kıza yaklaşan Karan yüzü gözükmeyen kıza hafif eliyle su serpiştirdi.
Bu böyle olmayacak Kahya ciddi birşey gibi duruyor.
Aman Beyim bırakın biz hallederiz .
Sen işçilerle ilgilen Kahya durumu ciddi gibi ben götüreceğim.
Hala kendine gelemeyen genç kızı kucağına alıp ve arabasına doğru götürdü.
Başımıza bela aldık iyimi diye içinden geçirdi.
Hastaneye geldiklerinde kızı tekrar kucağına alan Karan yüzünü iyice eşarpla sarmış olan kıza kaşlarını çatarak baktı.
Madem bir işi yapamıyorsun ne diye çalışmaya geliyorsun diye içinden söverken kızı sedyeye bıraktı.
Çalışırken bayıldı. Uzun süredir kendine gelmedi diye hemşirelere bilgi verdi Karan.
Kahyayi arayıp kızı burdan alsınlar hastaneye bıraktım .
Ailesine haber edin dedi.
Tam gideceği sırada hemşirenin Beyim diye seslenişini duydu.
Kızın titreyen bakışlarına aldırış etmeden kaşlarını ne var dercesine kaldırdı.
Kızın sırtında yaralar var iltihap kapmış Beyim bugün kendini de baya hırpalamış anlaşılan polise haber verelim mi?
Duydukları ile sinirlenen Karan Hayır kızı tanımıyorum polisi karıştırmayın ailesini arasınlar gelsin alsınlar gerisini onlar halleder diye sertçe konuştu. Arabasına doğru ilerleyip hızla oradan uzaklaştı.