Acının İzleri

201 Words
Belinden kemerini çıkartan babasıyla olacakları anlayan Şirin hızla kaçmaya çalıştı ama küçük evlerinde ne kaçacak yeri nede odası vardı. Sırtında kemeri hisseden Şirin acı dolu gözlerle babasına baktı. ama nafile gaddar adam ne vurmaktan geri kaldı nede acımaktan. Gözleri dolu dolu yengesine ve abisine bakan Şirin hamile yengesine hayır anlamında kafasını salladı. Abisi de karısı hamile diye susmak zorunda kaldı. Babasının tehlikeli oldugunu neler yapacağını en acı şekilde öğrendikleri için ne sesleri çıkıyordu ne çığlıkları... Artık vurmaktan yorulan babasıyla yere kıvrılan Şirin acı acı ağladı. Bundan tezi yok araziye çalışmaya geleceksin Yaşın da 18 oldu yan gel yat artık yok. Hayır deme lüksü olmayan Şirin kafasını salladı. Babasına en son ne zaman baba dediğini bile hatırlamaz. Kısacık huzur bulduğu yere de artık gitmesi zor olduğunu bilen Şirin sırtındaki acılarından da kötü olduğunu düşündü. Odaya geçip sırtındaki kızarıklara bakar ve yüzünü buruşturdu elinde merhemle yaralarını sarmaya gelen yengesine sıkıca sarıldı. Üzülme gök gözlüm bunlarıda atlatacağız. Duydun mu yenge beni çalıştıracakmış. Ben okuyup eserlerimi sergileyebileceği bir yer istiyordu. Hayallerim ne zaman gerçekleşecek yenge para desen yok babam liseden sonrasını da okutmaz kaçabilecek yerim yok görücünün gelip beni almasınımı bekliycem diye hüngür hüngür ağlarken yengesi sakinleştirmeye çalıştı Şirini. Elbet birgün kalbinin ekmeğini yersin Şirinim.
Free reading for new users
Scan code to download app
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Writer
  • chap_listContents
  • likeADD