bc

Mafyanın Kiralık Gelini (+18)

book_age18+
10.5K
FOLLOW
85.2K
READ
dark
HE
opposites attract
dominant
badboy
mafia
bxg
lies
like
intro-logo
Blurb

Dikkat ! +18 sahneler detaylıdır!

1 yıllık imzalanan anlaşmalı evlilik... Kadın düşmanı olan Yaman Demiroğlu, Nazlı Aksoy ile zincirlerini kırıp yeniden aşkı tadacak mı?

“Seni kiraladım! Artık benimsin. Sözleşmeyi detaylı okumadın sanırım? Ben Yaman Demiroğlu ve sen ne istersem onu yapmak zorundasın.” Sesi öylesine güçlü ve otoriterdi ki kalbim ağzımda atıyordu. O acımasız manyağın tekiydi ve ben ona kendimi kiralamak zorunda kalan aciz bir kadındım. Gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı. “Hayır! Bana zarar veremezsin. Sözleşmemiz de bu da vardı!” Diyerek kendimi savunmaya çalıştım ancak Yeraltı camiasının en tehlikeli adamı, Zeus ile sözleşme yaptığımı henüz bugün fark ettim. Alayla güldü. Kurşuni grisi gözlerinden acımasızlık akıyordu. O kimseye acımazdı ki! Canı ne isterse onu yapardı. Kalbim deli gibi sıkışıyordu. “Ben Zeus’um güzelim. Canım ne isterse onu yaparım.”

chap-preview
Free preview
Tanıtım
“Seni kiraladım! Artık benimsin. Sözleşmeyi detaylı okumadın sanırım? Ben Yaman Demiroğlu ve sen ne istersem onu yapmak zorundasın.” Sesi öylesine güçlü ve otoriterdi ki kalbim ağzımda atıyordu. O acımasız manyağın tekiydi ve ben ona kendimi kiralamak zorunda kalan aciz bir kadındım. Gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı. “Hayır! Bana zarar veremezsin. Sözleşmemiz de bu da vardı!” Diyerek kendimi savunmaya çalıştım ancak Yeraltı camiasının en tehlikeli adamı, Zeus ile sözleşme yaptığımı henüz bugün fark ettim. Alayla güldü. Kurşuni grisi gözlerinden acımasızlık akıyordu. O kimseye acımazdı ki! Canı ne isterse onu yapardı. Kalbim deli gibi sıkışıyordu. “Ben Zeus’um güzelim. Canım ne isterse onu yaparım.” Bacaklarım titredi. Ben resmen kendi kafama sıkmıştım ama babam için bunu yapmak zorundaydım. “Ne istiyorsun benden?” diye sordum yenilgiyle. Yaşlar yanaklarımda yollar oluşturuyordu. Koltuğa daha da yayıldı ve gözleri tehlikeyle parladı. “Bir yıl benimle evli kalacaksın. Eğer yatağıma girmen gerekirse de yapacaksın.” İşte şimdi, ölüm fermanı imzalanmıştı. Ben ne yapmıştım? Resmen ülkenin en tehlikeli adamına kendimi satmıştım. Bu yaptığım ya hayatımın en büyük hatası ya da şansı olacaktı. Fakat içimden bir ses yaşayacağım şeylerin ağırlığınun altında ezileceğimi söylüyordu. El mecbur her şeyi kabul ettim. Ve ben, karanlık mafya aleminin ilk gelini olmak için ilk adımı atmıştım.

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

SAPLANTI

read
26.5K
bc

Kara Kalem 156 Numara

read
77.4K
bc

KANLI LEKE

read
220.6K
bc

SENİ TANIYORUM

read
6.1K
bc

Mor Salkım +18

read
24.5K
bc

Tatlı Bela

read
12.7K
bc

Yaz Düşü

read
7.3K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook