5

985 Words
Keyifli okumalar . . . .   Oy ve yorum lütfen J   Bir kapıya bir de ona bakıyordum . Tam ağzını açıp bağıracakken elimle ağzını sıkıca kapadım . Kapı zorlanıyordu . Çaresizce ne yapacağımı düşünmeye başladım . Şu insanı öldürüp kaçmalıyız buralardan . Keşke ceplerini kontrol etseydim .   Kapı kırılıp düşünce öylece kalakaldım . Gül korkusundan arkamda saklanıyordu .   Silahların bize doğrultarak içeri daldılar . "Abi iyi misin? “dedi şu kolunu kırdığım ve kaçıracağımı planladığım , kısa boylu  kişi . Elimi Yağız'ın ağzından çektiğimde derin bir nefes aldı ve "İyiyim ." dedi "Kapıyı kırdığınız gibi düzeltin !" Diye de ekledi .   Ellerini açıp ayağa kalkarken ben hala olduğum yerde duruyordum . Adamlar hızla kapıyı düzeltirken o bana normal bakıyordu ve ben ona kötü bakışlar gönderiyordum .  Hayal oldu fidye artık . Yalan oldu yeni hayat . Yanağımın içini ısırarak kanatıyordum , sinirden .   Gül sıkıca elimden tutarak hâlâ arkamda saklanıyordu . Kapı düzeldikten sonra bir şey söylemeden çekip gittiler . Lanet olsun ben nasıl bu kadar dikkatsiz oldum . Kapıyı hızla kilitleyip Gül'e baktım . "Geçti artık bir şey yok. " dedim . Kendimi rezil ettim sadece . Yere oturup yaptığım rezilliği düşündüm . Ben şimdi ne yapacağım ? Vampir olduğumuzu bile  biliyor . Hemen gitmeliyiz buradan ama nereye olduğunu bilmiyorum . Anne , baba neredesiniz ya ? En sonunda deney faresi olacağız buralarda .   Akşam olunca iş bulma kararı  aldım . Böyle şeylerden hiç para gelmiyor . O yüzden gidip çalışıcam . Ama Gül'ü de evde yalnız bırakamazdım . "Gül'üm seni aşağıdaki teyzeye  bırakacağım . Bak zaten bolca kan içtin daha fazla içme . Tamam mı?" dediğimde başını salladı .   Aşağıdaki teyzenin kapısın çaldığımda hemen açtı . Açar açmaz ona "Kız kardeşim sana emanet . Gece saat 3'de gelip onu alacağım ." diye ona bıraktım ve koşarak aşağı indim . Şimdi onun sorularına hiç cevap vermek istemiyorum . İyice bunalıma girdim ve kafam çok karışık . Başka bir barda iş buldum tabi garson olarak . Ortalıkta dolaşıp içki dağıtıyorum . Etraftaki kokudan sinirim bozulmaya başlamıştı bile . Sinirden delirecek gibi hissediyorum .   Biri kolumdan tutunca tutana baktım . Yaşlı hıyarlardan biriydi . "Gel bebeğim buraya!" diyerek kucağını gösterince tepsiyi kafasına geçirdim . Tabi bayıldı ve etraftaki sesler kesildi . Herkes bana bakarken patron "Kovuldun!" dedi . "Hayır, ben istifa ediyorum !" dedim ve bir hışım bardan çıktım . Direk eve gidip Gül'ü aldım komşudan . Sinir karı bir sürü şey sordu ama cevap vermedim . Neyse ki Gül uslu durmuş bu sefer . Keşke ısırsaydı da bu teyzeni sesi kesilseydi bari .   Şuan kafam bir şey kaldıracak durumda değildi ve çok sinirliyim . Sanki her şey üst üste geliyordu . Fidye işi de yalan oldu . Üstüne kendimi rezil etmekle kaldım .   Sabah olunca yine Gül'ü teyzeye bırakıp dışarı  çıktım . Dışarıda iş ilanlarına bakarken takip edildiğimi  hissediyorum .  Garip bir his takip edilmek . Umarım konsey değildir . Çünkü bir insana vampir olduğumuzu söyledim . Korkarak kafamı kaldırdım ve bakmaya başladım .   Siyah bir araba nereye gidersem arkamdan geliyordu . Çaktırmadan camdan içine baktım ve gördüğüm kişiyle şok oldum . Beklediğim gibi konseyden , vampirler değildi . En azından içim rahatlamıştı .   Yağız beni neden takip ediyor . İlanı parçalayıp yere attım ve eve doğru yürüdüm . Ara mahalleye girdiğimde arabasın tam önüme park etti ve arabadan indi . Ellerimi göğsümde birleştirerek "Ne istiyorsun?" diye sordum rahat bir tavırla . Düşünür gibi yapıp "Bir çalışana ihtiyacım var evimde . Benimle çalışmak ister misin ?" dediğinde ona cevap vermeden eve doğru yürüdüm . Ama duyduğum şeyle durdum "Para ve kan veririm ?" demişti . Acaba kendi kanını mı verecek , çok merak ediyorum . Gül tatlı olduğunu söylemişti .   Tekrar ona döndüm ve "Senin hiç bir şeyini istemiyorum . Ağzını sıkı tut, yoksa gelecek sefer sıkı tutacak bir ağzın olmaz !" diye cool bir şekilde eve yürüdüm .   Gururum yüzünden bir işten daha oldum . Ben bazı insanlar gibi sonradan vampir olmadım . Ben vampir doğdum . Ve kendime yediremiyorum işte  bu durumda olmayı .   Yürüyerek geldiğimden yaklaşık 6 dakikada evde oldum . Şu güneşli havada nasıl yürüdüysem . Şimdiden halsizleştim .   Eve girdiğimde masanın üstünde baya kan torbası vardı . Bunlar nereden çıktı diye düşünürken o insan aklıma geldi . Ve susadığımdan hemen birini içtim . Ardından Gül'ü eve getirip ona da içirttim . Buzdolabını açtığımda çalıştığını gördüm . Kanları buz dolabına koyup suyu açtım . Cidden su bile akıyordu . İyi biri sanırım . Ya da ben fazla acınacak durumdayım . Hemen Gül'e banyo yaptırdım ve ardından kendim yaptım . Saçlarımı kurulayarak evde gezerken kapı çaldı . Bir baktım yine o insan . Bende kapıyı açmadan koltuğa uzandım . Ne uğraşayım onunla . Bir anda kilit sesleriyle yerimden sıçradım . Kapıyı açınca yüz yüze geldik . Yok artık ! Yani bu insan evimize kadar giriyor . Annemler öğrense acaba ne yaparlar . Umurunda değiliz zaten onların . Öğrenseler ne öğrenmeseler ne ? .   İçeri geçmesine izin vermeden  " Ne istiyorsun bizden ?" dedim . İfadesiz bir suratla bakıp " Bu kadar şey bedavaya sanma . Karşılık olarak gelip çalışacaksın !" diye emir verdi resmen .   Sinirle gülmeye başladım . Hayır hayır bunu kabul etmiyorum . Başımı sağa sola salladım gülerek ama dur Eda . Durdur kendini . Bu insanın diğerlerinden bir farkı var .  Vampir olduğumu biliyor ve maaşıma ek kan bonusu da var . İç sesimle hesap kitap yaptım ve yüzümü astım . Mecburum . Bir şeyler yapmalıyım . Her gün işimden istifa ederek para kazanamam . Yapacak başka bir işte yok . Boş boş günümü sinir olmakla geçireceğime bir süre bununla çalışa bilirim. Evet ! Yapa bilirim . Yapicam sanırım . . .   Ona ters ters baktıktan sonra "Tamam !" Dedim . Hayatını cehenneme çevireyim de gör gününü . Kime bulaştığın hakkında bir fikrin yok insan . Bir vampirle iş yapmak tehlikeli . Hele benimle çok daha tehlikeli . . .    Cevabımdan memnun olmuşçasına gülümsedi. . Başına geleceklerden habersiz .
Free reading for new users
Scan code to download app
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Writer
  • chap_listContents
  • likeADD