bc

A meg nem engedett

book_age0+
detail_authorizedAUTHORIZED
0
FOLLOW
1K
READ
like
intro-logo
Blurb

Heng Lee hirtelen nagyon furcsán kezdi érezni magát, így felkeresi a helyi sámánnőt, történetesen a nagynénjét. Aki néhány vizsgálat elvégzése után úgy ítéli, hogy Hengnek nincs vére. De hogy fogja ezt előadni a családjának és mihez fognak ezzel kezdeni?

Heng Lee egy kecskepásztor a távoli hegyekben Észak-Thaiföldön, az észak-keleti Csíengráj tartományban, nagyon közel a laoszi határhoz. Ez egy szűk és összetartó közösség, ahol mindenki ismeri a másikat. Heng hirtelen megbetegszik, de a kecskéket azért még ki tudja vinni, míg egy nap el kell menjen a helyi sámánnőhöz, mert kezd ájuldozni. Nincs orvosdoktor a környéken és a legtöbb embernek évszázadok óta megfelelt a Sámán. A Sámánnő vesz néhány mintát és arra a következtetésre jut, hogy Heng veséje nem működik és nincs már sok hátra az életéből. A harc megkezdődik Heng életének megmentéséért, de más erők is munkába lendülnek. Mivé válik Heng, családja és a közösség többi tagjából, ha megfogadja a Sámánnő tanácsát?

chap-preview
Free preview
Chapter 1
Owen Jones joga ennek a műnek a szerzőjekénti azonosítására az Egyesült Királyság 1988. évi szerzői jogi törvény 77. és 78. szakaszaival összhangban lett megállapítva. A személyhez fűződő szerzői jogviszony érvényesítésre került. Ebben a fikcióban a karakterek és az események, a szerző képzeletének szülötte, vagy teljes mértékbeni kitalációja. Kiadja a Megan Kiadó       KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Ezt a könyvet hálásan köszönöm barátaimnak Lord David Prossernek és Murray Bromleynek, akik többet segítettek 2013-ban rajtam és Thai családomon, mint valaha gondolnák. Továbbá köszönet jár még szöveggel kapcsolatos javaslataiért S. J. Agboolának, aki jorubára fordította ezt a könyvet. A karma mindenkinek természete szerint fizet vissza.      

editor-pick
Dreame-Editor's pick

bc

Recepciós kisasszonyok

read
1K
bc

A klandor

read
1K
bc

A lángoló isten

read
1K
bc

Szellemara

read
1K
bc

Óramágusok

read
1K
bc

A becstelen

read
1K
bc

Rafael

read
1K

Scan code to download app

download_iosApp Store
google icon
Google Play
Facebook