5

1197 Words
Oy ve yorum lütfen.... Ve bölümler her gün yayımlanacak :) Keyifli okumalar... Pislik bunu bana nasıl yapar. Ühü. Hayır sakinim. Zaten ortada bir ilişkimiz yoktu. Saçma ben sakinim. Sinirlenemiyorum bile. O benim değil ki? Neden sinirleneyim, ben onun hiç birşeyi değilim. Ben kimim ki? "Kim gelen kızım?"dedi annem. Kapıdan çekilerek "Savaş beyin sevgilisi!" dedim. Omzu bükük mağdur şekilde yukarı çıktım. Odama girdim ve aynanın karşısına geçtim. O kalça, o göğüs, o vücut bende yok. En iyisi artık odamdan çıkmayım. 18 yaşına girince çıkayım direk hastaneye gideyim. Her tarafımı slikon yaptırcam. Sonra da Savaş'ın önüne çıkıcam. Nasıl ama? İyi fikir aslında. Telefon odamda, internetim var. Perdeleri kapatayım. Karanlık olsun, bir kaç sanal arkadaş bulayım ki doğum günüme kadar sıkılmayayım. Yemeklerimi de odamda yerim. Ya bu kadar oturup da kilo alırsam. Off her şey kötü gidiyor. Onu nasıl kendime aşık edebilirim ki? Ya beni asla sevmezse. O zaman ne yapacağım ben? Kendime en iyisi yeni sevgili bulayım. Yeni sevgili demek Savaş'ı unutmak demek. Yeni sevgili demek yakışıklı demek. 1 hafta sonra okula giderken birini bulurım. Ben şu mektuplarıma bakayım en iyisi. Güzel sözler yazan var mı acaba. Savaş gelince ona nasıl davranmalıyım. En iyisi her zaman ki gibi soğuk davranayım. Ulaşılmaz bir kız olmalıyım. Belki biraz bana aşık olur. Azcık da olsa yeterli benim için. Belki bir şans, belki bir ışık. Ama tüm ışık gelen deliklere o kız parmağını soktu. Yatağıma uzanıp düşünmeye başladım. Bana göre erkek tavlamanın yolları... 1. Doğal olman lazım. Aşırı makyajla erkeği tavlarsan makyajın gittikten sonra erkek de gider. Ve ben makyaj yapmam. Bu iyi birşey. Makyaj yüzü güzel göstersede yüzün gerçek güzelliğini mahvediyor. 2. Erkek bir şey konunuşurken onu dinlemen lazım. Mesela sana bir sıkıntısını anlatıyor. Sen onu dinleyip onu desteklersen onun gözünde 5 level yükselirsin. Seni kendi bilinc altına yerleştirir. Yok o sana derdini anlatırken sen başka birşey yaparsan, seninle artık konuşmaya bile tenezzül etmez. Ama bana daha Savaş bir şeyler anlatmadı. Hep kavga ediyoruz ama yakında anlatır belki. 3. Kavga etmek. Ama kötü bir şey söylemeden kibarca kavga etmek olur. Barıştıktan sonra ona saydırdığın küfürler aklına gelir. Ve biz kavga edince hiç küfür kullanmadık. Bu iyi bir şey. Ayrıca yastık savaşları da iyi. O kişi yastığa her sarıldığında yastık savaşlarını hatırlıycak. 4. Onunla vakit geçirmek. Güzel bir vakit geçirdikten sonra resim çektirin. Veya vakit geçirdiğiniz gün güzel eşyalar alın. Kolye, aksesuar falan. O kişiler bunları ve fotografları görürse geçirdiği güzel zaman onların aklına gelir. Ve bu güzel zamanları tekrarlamak isterler. 5. Bunları yaptıktan sonra zaten siz bir birinizin bilinc altında kendi yerinizi alacaksınız. Sürekli onu düşüneceksiniz. Başka kızla falan görürseniz kıskanacaksınız, en sonunda da çıkmaya başlayacaksınız. Benim fikrimce erkek tavlamak için bunlar iyi. Bunları bir denesem iyi olacak gibi. Aşağıdan araba sesleri gelirken ayağa kalktım ve cama koştum. Savaş gelmişti. Tamam doğal davran. Hayır doğal davranma sen vuruldun kızım. Odandan çıkma bile, beni merak ederse kendisi gelir bakar. Zaten korumalar hemen söyler vurulduğumu. Uzanayım ben yerime. Acaba üstüme kırmızı bir şeyler döksem mi? Yok sakin olmalıyım. Hızla çarşafı açıp, içine girdim. Canım yatağım. Başım sıkıştığında hep sana koşuyorum. Hep yanımdasın. Bir tanesin sen. Sana güzel çarşaflar alcam ben. Yatağı boş verde kapa gözlerini. Uyuyan prenses gibi ol. Savaş gelip beni uyandırmaya çalışsın. Uyandıramıyınca da öpsün. O zaman uyanırım. Bir anda kapım açıldı, hızla gözlerimi açtım bende. Cidden korktum be. Kapıya baktığımda babamın olduğunu gördüm. Endişeyle yanıma geldi. "İyi misin kızım? Sana onu yapanı bulsam geberticem." dedi bana sarılarak. "İyiyim baba merak etme biliyorsun ki vampirim ben. Çok fazla etkilenmedim!" diyerek sırıttım. "İyi ki vampirsin, duyunca çok korktum. Daha dikkatli ol bundan sonra tamam mı?" dedi. Bende başımı salladım uslu kız olarak. "Baba Savaş'ı özel korumam yapar mısın?" diyesim vardı ama demedim. Ne diycem be. Diyemem, babam annem gibi değil. Öldürür Savaş'ı. Savaşla aramızda 9 yaş var. Ben daha doğduğumda o okula gidiyordu. Off ne kötü ya. Neden onu sevdim ki ben. "Hadi aşağı gidelim. Kahvaltı yapıcaz, kurt gibi açım valla!" dedi. Bunu derken yan odadan sesler geldi. "Tamam baba sen in. Bende üstümü değiştirdikten sonra geleceğim." dedim. Hala pijamalarımlaydım. Sabahları üstümü değiştirmeye bile üşeniyorum. "Tamam kızım." dedi, alnımdan öptü ve odamdan çıktı. Hızla ayağa kalkıp üstüme dar bir gömlek buldum. Demek büyük göğüslerden hoşlanıyor. Tamam şimdi estetik yaptıramam ama çoraplarım var. Çoraplarımı yumru yaparak sütyenimin içine tıktım. Aynadan kendime baktığım da gülme krizine girdim resmen. Cidden çok büyük oldu bunlar. 3 çift çorap koydum. Ben bunları 2 çift yapayım. Üstümü düzeltip kendime baktım. Bu sefer olmuştu. Fazla belli oluyor mu acaba? Yok yok bu iyi böyle. Tamam çok güzel oldu. Aynadan kendime bakıp gülerken diger odanın kapısı açıldı. Evet onunla birlikte ineyim aşağı. Hızla kapıma koşup, kapıyı açtım. Başın kaldırıp bana baktı. Bir an gülümser gibi oldu ama her halde benim hayal gücüm. Acaba anladı mı çorap olduğunu. Yok be bana gülmüyordur. Ben hayal gücümde level atlamış biriyim. Bana öyle gelmiştir. Bana bir şey söylemeden yürümeye başladı. Ya daha öğrenmedi mi benim vurulduğumu. Yaralıyım lan ben. Bak bana, bana bak. Hadi bak. Dön bana. Aptal herif. Can bir anda ortaya çıktı. Koşarak benim yanıma geliyordu ama onun önünde sarı bir şey kaçıyordu. Dinazor yavrusuna benziyor bu ne lan. Sarı civciv lan bu. Bir anda ayağıma atlarken, bende zıpladım ve dengemi kaybettim. Yeri boyladım anlayacağınız. Yeri boylarken altımdan cikkk diye bir seste çıktı. Umarım bu civciv altımda kalmamıştır. Can bana garip bakışlar atarken, Savaş gülmemek için kendini zor tutuyordu. Hızla ayağa kalktım. Civcivde ses yoktu. Kanatların açmış dili dışarda gibiydi. Gözleri de kapalı. Öldü mü lan bu acaba? Elime alıp baksam mı? Ben civ cive bakarken Savaş kahkaha atmaya başladı. Ne oldu lan buna delirdi mi. Savaş'a baktığımda yere bakıp,karnın tutarak pardon kasların tutarak gülüyordu. Onun baktığı yere baktığımda utancımdan mı desem, şoka girdiğimden mi desem bir fenalık geldi. Çorapım yerdeydi. Çıkmış yerinden. Lanet olsun. Sütyenimden nasıl çıktı o. Savaş hala kahkaha atmaya devam ediyordu. Can'da ağlıyordu. Çorapımı yerden aldığım gibi odama koştum. Yüz yılın utancı bu. Lanet olsun ya. Sanki neden koydum o çorapları. 1 yıl bekleyip slikon yaptırayım işte. O zaman böyle utanç verici olmazdı.. Sinirle çorapları çıkarıp yerlerine koydum. Ben düzenli bir kızım. Öyle atamam duvara falan. Her şey yerinde olmalı.Şu lanet olası kalbimin üst tarafı acımaya başladı be. Gidip kan içsem iyi olucak. Tamam kimseye söylemez zaten dimi Savaş gördüklerini. Yok bence söylemez. Git kızım bakma bile ona. Konuşturma da. Ama alay edicek benle biliyorum bunu. Tamam katlanabilirim. O benle alay ederse bende ona 'amca' diyerek alay ederim. Yapacağı varsa yapacağım var! Kapıya yürürken kapı bir anda açıldı ve burnum... Yeri boyladım. Burnumu tuttum hemen. Acıyor ya. Acıdan gözlerim yaşardı, birinin benim yanıma oturmasıyla gözlerimi silip gelene baktım. Aaa Savaş dur biraz daha ağlıyım. Duygu sömürüsü yapayım. Ühüü diye ağlamaya başladım. Acı falan gitti bunlar sevinç göz yaşları. "İyi misin? ağlama geçti." dedi, saçlarımı okşayarak. Vaay onun elleri benim kafamda. Bir mutluluk dalgası daha beni ele geçirdi. Bir anda daha da ağlamaya başladım. Cidden gözümden fena halde yaş akıyor. Ağlamam şiddetlenirken bana sarıldı. Lan ben biraz daha ağlıyim belki öper bu beni. Mutluluktan yine ağlamaya başladım. Sırtımı sıvazlayarak "Sakin ol, ben buradayım." dedi. Biliyorum lan o yüzden mutluluktan ağlıyorum. Kafama sanki öpücük kondurdu.  Bende hemen ona sarıldım. Kokusu çok güzel be."Siz ne yapıyorsunuz?"diye cırlayan bir ses geldiğinde hızla bir birimizden ayrıldık. Bu cadı hala gitmemiş miydi...
Free reading for new users
Scan code to download app
Facebookexpand_more
  • author-avatar
    Writer
  • chap_listContents
  • likeADD